Domov> Novinky> Na čo by ste mali venovať pozornosť pri rezaní zliatiny titánu?

Na čo by ste mali venovať pozornosť pri rezaní zliatiny titánu?

April 27, 2024
(1) V dôsledku malého elastického modulu zliatiny titánu, deformácie upínania a deformácie sily obrobku počas spracovania sú veľké, čo zníži presnosť spracovania obrobku; Pri inštalácii obrobku by nemala byť príliš veľká upevňovacia sila a v prípade potreby je možné pridať pomocné podpery.
(2) Ak sa použije rezný olej obsahujúci vodík, rozloží sa a uvoľní vodík pri vysokých teplotách počas procesu rezania, ktorý bude absorbovaný titánom a spôsobí vodíkové ohĺbenie; Môže tiež spôsobiť praskanie zliatiny titánu s vysokým teplotou napätia.
(3) Chloridy v rezanom oleji sa pri použití môžu rozkladať alebo priťahovať toxické plyny. Pri používaní by sa mali prijať bezpečnostné opatrenia. Po rezaní by sa mali diely dôkladne vyčistiť čistiacimi prostriedkami bez chlóru, aby sa odstránili zvyšky obsahujúce chlór. ium zliatiny bezšvové potrubie
(4) Je zakázané používať nástroje a svietidlá vyrobené z zliatin na báze olova alebo zinku, aby sa dostali do styku s zliatinami titánu. Zakázané je aj použitie medi, cínu, kadmia a ich zliatiny. upevňovacie prvky zliatiny Nium
(5) všetky nástroje, príslušenstvo alebo iné zariadenia v kontakte s zliatinami titánu musia byť čisté; Vyčistené časti zliatiny titánu sa musia zabrániť kontaminovaným tukom alebo odtlačkami prstov, inak v budúcnosti môžu spôsobiť koróziu stresu zo soli (chlorid sodný).
Prečo si vybrať nás:
1. Máme prísnu kontrolu kvality na zabezpečenie kvality našich výrobkov.
2. Zamerajte sa na výrobu a predaj titánových a titánových výrobkov na zlepšenie kvality produktu.
3. Silná továreň s dlhoročnými výrobnými skúsenosťami.
4. Podľa svojich potrieb si môžete prispôsobiť, čo chcete. štvorcová trubica zliatiny Itanium
16

Kontaktuj nás

Author:

Mr. maihematerials

Phone/WhatsApp:

15961261722

Populárne produkty
You may also like
Related Categories

E-mail tomuto dodávateľovi

predmet:
e-mail:
správa:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Kontaktuj nás

Author:

Mr. maihematerials

Phone/WhatsApp:

15961261722

Populárne produkty
Budeme vás okamžite kontaktovať

Vyplňte viac informácií, ktoré sa s vami môžu rýchlejšie spojiť

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov: Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležité. Naša spoločnosť sľubuje, že vaše osobné informácie zverejní akýmkoľvek expanziou bez vašich výslovných povolení.

odoslať